Prince of Persia: The Two Thrones

Prince of Persia: The Two Thrones 1.10

Hoogste tijd om de wereld te redden

VOOR

  • Lekker veel actie
  • Flink aantal levels
  • Nostalgische sentimenten

TEGEN

  • Besturing vergt oefening

Excellent
9

Prince of Persia: The Two Thrones is de Java-variant van het klassieke spel op pc en spelcomputer. Het is het afsluitende hoofdstuk van een trilogie (deel 1 kwam uit in 1989 voor de Apple II) waarin je als prins een aantal lastige obstakels moet overwinnen om het Kwaad een lesje te leren.

Net als in alle andere delen is er een edele dame in nood. De jonkvrouwe in kwestie is Kaileena, de keizerin des tijds. Vizier, de slechterik, heeft haar en de prins gekidnapt. Zonder pardon doodt Vizier de vrouw. Zo ontstaat het 'zand des tijds', wat alles en iedereen in zandmonsters doet veranderen. De prins weet te ontsnappen, maar raakt wel besmet met een raar virus. Langzaamaan verandert hij in The Dark Prince, een man met sterke gaven en wapens. Via stemmen in zijn hoofd gehoorzaamt de prins zijn duistere alter ego, tot hij tot inkeer komt. De strijd tegen het kwaad vangt aan!

Prince of Persia: The Two Thrones voor Java ziet er behoorlijk goed uit; rekening houdend met de beperkte mogelijkheden van het platform. De besturing van Prince of Persia: The Two Thrones is wel even lastig, maar daardoor laat de echte fan zich niet uit het veld slaan.

Prince of Persia: The Two Thrones is een game boordevol actie, geheel in de stijl van het originele avontuur. Java-bezitter gefeliciteerd, eindelijk is er een heerlijk spel voor jouw telefoon!

Meeste downloads Actiespellen voor java

Meer
Prince of Persia: The Two Thrones

Download

Prince of Persia: The Two Thrones 1.10

Beoordelingen about Prince of Persia: The Two Thrones